Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0026167^"
  1. 96krát žampióny.    Brno : LAST, 1991 . 47 s., [4] s. obr. příl. . ISBN 80-900260-3-6 - C 272.494
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Ach ty žampiony! : nechoďme na houby s příliš silným parfémem / J.Zd. Cvrček Dr..   -- In:  Listy Strakonicka -- 2/258 (03.11.1994), s. 11. 

    článek
  3. Die deutsche Edelpilzzucht : (Champignonkultur) / von Hans Schnegg.    München : Verlag Natur und Kultur : Dr. Frz. Jos. Völler, [1916] . 63 stran - C 367.174
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Pečárka polní či žampion = (Psalliota campestris) : její výskyt, pěstování venku, v pařeništi i v domácnosti, její výnosnost, choroby a škůdcové / napsali Jaroslav Smolák, Josef Mikeš.    V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1934 . 22 stran ilustrace ;

    Pečárka polní či žampion
  5. Pěstování žampionů (pečárek) ve velkém i v malém : poučení o zakládání, udržování a výnosnosti záhonů, o přípravě a nasazování zárodků, nemocech, nepřátelích, sklizni, nakládání a zužitkování žampionů / na základě nejnovějších osvědčených pramenů a method upravil Bohuslav F. Růžinský.    V Praze : A. Reinwart, 1895 . 32 s. il. ; . ISBN (Brož.) - 4RE 2.244
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Šampiňóny : pestovanie a kuchynská úprava / J. Štambera.    Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1968 . 120 s. il. ; - C 65.490
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Žampiony / Amand Tejkal.    Praha : Brázda, 1948 . 85, [2] s. il. ;

    Žampiony


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.