Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 31  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0003134^"
  1. Angličtina pro číšníky a kuchaře / Dagmar Lanská, Jaroslava Kutová.    Praha : Ekopress, 2015 . 358 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-87865-12-5 - C 363.754
    Umístění: 811.111 - Angličtina
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Bar : provoz & produkt / Alexander Mikšovic [a kolektiv].    Praha : Off, 1999 . 306 s., [xiv] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 80-238-3789-3 - C 294.370
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Číšník specialista : učební program kvalifikačního kursu.    Praha : Merkur, 1976 . 13 s. - C 209.406
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková.    Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 . 152 s. il. ;
    . ISBN 978-80-86578-86-6 - S 32.881
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková.    Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2016 . 155 stran ilustrace ;
    . ISBN 978-80-87411-80-3 - S 33.689
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Jednotné zásady obsluhy.    Praha : Merkur, 1979 . 139, [1] s. 16 s. fot. příl. ; - C 217.394
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Jednotné zásady obsluhy / [text a] fot. Karel Pinka, Bohuslav Rubáš, Jan Sváček ; [grafická úprava Romana Rotterová].    Praha : Merkur, 1986 . 160 s., [24] s. obr. příl. il. ;

    Jednotné zásady obsluhy
  8. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Jednotné zásady obsluhy a hotelového provozu / [text a] foto [kol.].    Praha : Vydav. obchodu, 1966 . 124 s., [16] s. obr. příl. - C 62.287
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  9. Kdo je to maitre d'hôtel? / Jiří Kuliš.    Praha : Merkur, 1977 . 98 stran

    Kdo je to maitre d'hôtel?
  10. Nápoje : výroba, ošetřování, podávání / Jindřich Mottl.    Praha : Grada, 1999 . 111 s. il., mapy ; . ISBN 80-7169-811-3 - C 295.022
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.