Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0029471^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cvičení z morfologie hospodářských zvířat / Dionýz Čollák ... [et al.].    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1979 . 197 s. il. - S 9.927
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/100

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Morfologie hospodářských zvířat. Část II., Splanchnologie a nauka o kůži / Dionýz Čollák ... [et al.].    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1975 . 1 sv. il. - S 6.489/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/100

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Morfologie hospodářských zvířat. Část II., Splanchnologie, nauka o kůži a smyslové ústrojí.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1978 . 1 sv. - S 8.738/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Morfologie hospodářských zvířat. Část II., Splanchnologie a nauka o kůži / Dionýz Čollák ... [et al.].    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1978 . 126 s. il. - P 10.578
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ošetrovanie paznechtov a odrohovanie / D. Čollák, J. Janda, J. Šutta.    Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodarskej literatúry, 1965 . 88 s. il. ; - C 54.924
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Veterinárna chirurgia. II, Operačná chirurgia.    Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodarskej literatúry, 1966 . 388 s. - C 59.577/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.