Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0187799^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU.    Bratislava : Alfa, 1984 . 378 s. - C 240.630
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť.    Bratislava : Alfa, 1983 . 378 s. - C 252.681
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Zpracování masa pro 3. ročník SOU / Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček.    Praha : Sobotáles, 1997 . 101 s. il. ; . ISBN 80-85920-29-8 (brož.) - B 39.484
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.