Výsledky vyhledávání
- Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich. Praha : Český normalizační institut, 2003 . 70 s.
. ISBN 80-7283-118-6 - Odpady a druhotné suroviny v zemědělsko-potravinářském komplexu / Miroslav Marek, Hana Opatová, Michal Voldřich. Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava ; Praha : Ministerstvo životního prostředí České republiky : Centrum pro otázky životního prostředí Univerzity Karlovy, 1996 . 125 s. il. ; . ISBN 80-7078-382-6 - B 38.389
Umístění: 628.4/.5 - Komunální odpad. Odpadové hospodářství. Průmyslový odpadPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů. Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 . 100 s. il. (některé barev.) ; 1 CD-ROM . ISBN 80-902553-7-X