Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0309605^"
  1. Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich.    Praha : Český normalizační institut, 2003 . 70 s.
    . ISBN 80-7283-118-6

    Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003
  2. Odpady a druhotné suroviny v zemědělsko-potravinářském komplexu / Miroslav Marek, Hana Opatová, Michal Voldřich.    Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava ; Praha : Ministerstvo životního prostředí České republiky : Centrum pro otázky životního prostředí Univerzity Karlovy, 1996 . 125 s. il. ; . ISBN 80-7078-382-6 - B 38.389
    Umístění: 628.4/.5 - Komunální odpad. Odpadové hospodářství. Průmyslový odpad
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů.    Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 . 100 s. il. (některé barev.) ; 1 CD-ROM . ISBN 80-902553-7-X

    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.