Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0175652^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Analýza potravin.    Praha : VŠCHT, 1988 . 1 sv. - S 19.774
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  2. Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek.    Tábor : OSSIS, 2008 . xii, 497 s. il. ; . ISBN 978-80-86659-12-1 - C 331.972
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek.    Tábor : OSSIS, 1999 . 342 s. . ISBN 80-902391-5-3. ISBN 80-902391-2-9 (soubor) - B 40.692/3
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek.    Tábor : OSSIS, 1999 . 304 s. . ISBN 80-902391-4-5. ISBN 80-902391-2-9 (soubor) - B 40.692/2
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek.    Tábor : OSSIS, 1999 . 328 s. . ISBN 80-902391-3-7. ISBN 80-902391-2-9 (soubor)
    Umístění:

    Chemie potravin
  6. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek.    Tábor : OSSIS, 2002 . 303 s. il. . ISBN 80-86659-01-1. ISBN 80-86659-03-8 (Soubor) - B 43.033/1
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  7. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek.    Tábor : OSSIS, 2002 . 303 s. il. . ISBN 80-86659-01-1. ISBN 80-86659-03-8 (soubor) - B 43.033/2
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  8. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek.    Tábor : OSSIS, 2002 . 342 s. il. . ISBN 80-86659-02-X. ISBN 80-86659-03-8 (Soubor) - B 43.033/3
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  9. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek, Jana Hajšlová.    Tábor : OSSIS, 2009 . xxii, 580 s. . ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.). ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor) - C 337.146/1
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek, Jana Hajšlová.    Tábor : OSSIS, 2009 . xx, 623 s. . ISBN 978-80-86659-16-9 (2. sv. : brož.). ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor) - C 337.146/2
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.