Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0023734^"
  1. Potravinářská mikrobiologie / Eva Tománková, Vojtěch Rada, Jiří Killer.    Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2006 . 168 s. il. ;
    . ISBN 80-213-1583-0 (brož.) : - S 32.276
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Význam bifidobakterií a bakterií mléčného kvašení pro výživu a zdraví / Věroslav Maxa, Vojtěch Rada.    Praha : ÚZPI, 1996 . 42 s. . ISBN 80-85120-57-7 - C 287.314
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.