Výsledky vyhledávání
- Encyklopedický slovník gastronomie. [1], A-K / Jiří Černý. [Úvaly : Ratio, 2002?] . 221 s. il. . ISBN 80-86351-02-5 - C 306.324/1
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Encyklopedický slovník gastronomie. [2], L-Ž / Jiří Černý. [Úvaly : Ratio, 2002?] . 244 s. il. . ISBN 80-86351-04-1 - C 306.324/2
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Moderní hotel : nový / Jiří Černý, Jiří Krupička. Úvaly : Ratio, [2004?] . 224 s. il. ; . ISBN 80-86351-07-6
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Moderní obsluha / [Text a fotogr.] Jiří Černý, Antonín Srkala ; Graf. úprava Jitka Pavlíková. Praha : Merkur, 1993 . 326 s., [8] s. barev. fotogr. . ISBN 80-7032-961-0 (váz.) - C 280.547
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. KuchařkyPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 2 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý ; Obálka a graf. úprava Magda Janečková. Praha : Merkur, 1987 . 195 s. [24] s. fot. a obr. ; - C 233.179
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Práce číšníka u stolu hosta : Dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý. Praha : Merkur, 1982 . 199 s., fot.