Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0027240^"
  1. Fyzika I / František Černý ... [et al.].    Praha : Vydavatelství ČVUT, 2002 . 123 s. il. ; . ISBN 80-01-02481-4 - S 27.616
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Speciální technologie II : svařování.    Plzeň : Vysoká škola strojní a elektrotechnická, 1988 . 1 sv. - S 17.069/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Technicko-hospodářské zhodnocení tepelných isolací v energetice.    Praha : Ústav pro technické a ekonomické informace, 1957 . 69 s. - C 28.080
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Technologie slévání, tváření a svařování.    Plzeň : VŠSE v Plzni, 1990 . 1 sv. . ISBN 80-7082-027-6 - S 19.000
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Technologie svařování / Rudolf Kovařík, František Černý.    Plzeň : Západočeská univerzita, 1993 . 186 s. il. . ISBN 80-7082-112-4 - S 28.135
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Technologie svařování / R. Kovařík, F. Černý.    V Plzni : Západočeská univerzita, 2000 . 186 s. . ISBN 80-7082-697-5 - S 26.980
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Zachycování a zpracování popílku u kotlů velkých výkonů / František Černý, Oldřich Vicherek.    Praha : Ústředí technických a ekonomických informací, 1957 . 68 s. il. - C 29.232
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.