Počet záznamů: 1  

100 a 1 jídel z mletého masa


  1.  Kosek, Oldřich - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1980 - 151 s.
     maso  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 227.474
    Umístění
    100 a 1 jídel z mletého masa
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 227.474   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 227.474 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvu100 a 1 jídel z mletého masa
    Záhlaví-jméno Kosek, Oldřich (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1980
    Fyz.popis151 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000300721
    Předmět.hesla maso * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    100 a 1 jídel z mletého masa
    Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa a zbytků. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky,hamburgry,toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.