Počet záznamů: 1  

Sýry na vašem stole

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Paul-Prößler, Ute - Autor
    1. vyd. - Praha : Albatros, 2005 - 191 s. : barev. il., faksim. ; 25 cm
    ISBN 80-00-01546-3
    Albatros Plus ;
      Döbbelin, Hans Joachim - Fotograf
     sýrová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 399.958
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sýry na vašem stole
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 399.958   

    Údaje o názvuSýry na vašem stole : 72 receptů / Ute Paul-Prösslerová ; s exkluzivními fotografiemi Hanse Joachima Döbbelina ; [z německého originálu ... přeložila Jana Grégrová]
    Záhlaví-jméno Paul-Prößler, Ute (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Albatros, 2005
    Fyz.popis191 s. : barev. il., faksim. ; 25 cm
    ISBN80-00-01546-3
    Číslo nár. bibl.cnb001533709
    Edice Albatros Plus ; 55
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginálKäse
    Dal.odpovědnost Döbbelin, Hans Joachim (Fotograf)
    Předmět.hesla sýrová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.3 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sýry na vašem stole
    V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského mléka. Toto kulinářské umění pak během následujících dvou tisíciletí evropské národy zdokonalily a rozvinuly tak, že se v dnešní době v nabídce sýrů těžko orientujeme. Přitom se z nich dá připravit jak nejprostší horalský pokrm, tak labužnické menu o několika chodech. Kniha vysvětluje rozdělení sýrů do základních skupin, popisuje jejich historii i taje výroby a obsahuje 72 zajímavých receptů ze všech končin Evropy s fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.