Počet záznamů: 1  

Georges Canguilhem a myšlení živého

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    215 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7465-417-6
      Lockenbauer, Jan - Editor   Grimmich, Šimon, - Editor   Šarkadyová, Lucie, - Editor
     Canguilhem, Georges, 1904-1995
    20. století
     francouzská filozofie  teorie poznání
     sborníky konferencí
    SignaturaC 397.887
    Umístění 101 - Filozofie obecně
    Georges Canguilhem a myšlení živého
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 397.887   

    Údaje o názvuGeorges Canguilhem a myšlení živého / Jan Lockenbauer, Šimon Grimmich, Lucie Šarkadyová (eds.)
    NakladatelČervený Kostelec : Pavel Mervart, 2020
    Fyz.popis215 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7465-417-6 Kč 239.00
    Číslo nár. bibl.cnb003277774
    PoznámkyČástečně přeloženo. "sborník ... obsahuje výběr z příspěvků přednesených na stejnojmenné mezinárodní konferenci, jež byla uspořádána ve dnech 24.-25.11.2014 v Praze Ústavem filosofie a religionistiky FF UK a Archivem Jana Patočky, FLÚ AV ČR"--Předmluva, strana 15
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Lockenbauer, Jan (Editor)
    Grimmich, Šimon, 1987- (Editor)
    Šarkadyová, Lucie, 1987- (Editor)
    Předmět.hesla Canguilhem, Georges, 1904-1995 * 20. století * francouzská filozofie - 20. století * teorie poznání
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt101 - Filozofie
    MDT 14(44) , 165 , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru101 - Filozofie obecně
    Druh dok.KNIHY
    Georges Canguilhem a myšlení živého
    Předkládaný sborník obsahuje texty pronesené na první mezinárodní konferenci uskutečněné v České republice, která se tomuto mysliteli věnovala. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.