Počet záznamů: 1  

Jen ze 4 surovin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Praha : Slovart, c2010 - 176 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7391-246-8
      Cooper, Mike - Fotograf
     rychlá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 391.384
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jen ze 4 surovin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *19.04.2024)C 391.384   

    Údaje o názvuJen ze 4 surovin : [recepty na rychlá a jednoduchá jídla / fotografie Mike Cooper]
    Část názvuRecepty na rychlá a jednoduchá jídla
    Vyd.údajePraha : Slovart, c2010
    Fyz.popis176 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7391-246-8
    Číslo nár. bibl.cnb002120997
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík. Kroužková vazba v pevných deskách
    OriginálJust 4 ingredients
    Dal.odpovědnost Cooper, Mike (Fotograf)
    Předmět.hesla rychlá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.552 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jen ze 4 surovin
    Pro mnohé z nás není vždy snadné najít čas na nakupování a vaření. Linda Doeserová však dokazuje, že příprava chutných a zdravých pokrmů nemusí být časově náročná. S pouhými čtyřmi surovinami dokážeme udělat nečekaně mnoho rozmanitých pokrmů snadno a během okamžiku. Při konečné úpravě pokrmů pomohou i inspirativní barevné fotografie. Pusťme se tedy do vaření a přesvědčme se sami, že vařit ze čtyř surovin je skutečně jednoduché! Vyzkoušíme třeba chřestovou polévku, lososa se sýrem a šunkou, hovězí na černém pivu, dušené jehněčí s bramborami, krůtí stehna s hořčicí, zapečená rajčata s lilky, slaný koláč se sýrem nebo pečená jablka se zázvorem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.