Počet záznamů: 1  

Jak na skvělé fotografie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Williams, Val, 1949- - Autor
    Vydání první - 223 stran : ilustrace (některé barevné), portréty ; 14 x 19 cm
    ISBN 978-80-7413-398-5
      Zachovalová Barochová, Nikol, - Překladatel
     teorie fotografie  fotografování
     pojednání  fotografické publikace
    SignaturaC 391.499
    Umístění 77 - Fotografie. Umělecká fotografie
    Jak na skvělé fotografie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 391.499   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 391.499 a   

    Unifikovaný název What Makes Great Photographs. Česky
    Údaje o názvuJak na skvělé fotografie : 80 mistrovských děl pod drobnohledem / Val Williams ; překlad: Nikol Zachovalová Barochová
    Část názvu80 mistrovských děl pod drobnohledem
    Záhlaví-jméno Williams, Val, 1949- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelBrno : Zoner Press, 2019
    Fyz.popis223 stran : ilustrace (některé barevné), portréty ; 14 x 19 cm
    ISBN978-80-7413-398-5
    Číslo nár. bibl.cnb003148454
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Zachovalová Barochová, Nikol, 1985- (Překladatel)
    Předmět.hesla teorie fotografie * fotografování
    Forma, žánr pojednání * fotografické publikace
    Konspekt77 - Fotografie. Fotografické postupy
    MDT 77.0 , 77 , (049) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru77 - Fotografie. Umělecká fotografie
    Druh dok.KNIHY
    Jak na skvělé fotografie
    Kniha objasňuje a vysvětluje význam 80 slavných fotografií. Proč se staly slavnými? Co je na nich tak výjimečného? Obsah knihy je rozdělen na deset tematických celků, kde potom v každé z nich objevíme několik slavných snímků. Můžeme v knize najít fotografie z kategorie: práce, příběh, krása, vztahy, konflikt, pohyb, domov, fotografie z exteriéru (venkovní), nečekané momenty nebo každodenní život. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.