Počet záznamů: 1
Pospíšil, Pavel, 1944- - Autor
218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7585-686-9
Kontrast
Pospíšil, Pavel, 1944-
20.-21. století
kuchaři gastronomie kuchařství jídla
autobiografie črty kuchařské recepty fotografieSignatura C 384.633 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / Pavel Pospíšil Záhlaví-jméno Pospíšil, Pavel, 1944- (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2018 Fyz.popis 218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7585-686-9 Číslo nár. bibl. cnb003064403 Edice Kontrast (Dobrovský) Předmět.hesla Pospíšil, Pavel, 1944- * 20.-21. století * kuchaři - Česko - 20.-21. století * gastronomie - Evropa - 20.-21. století * kuchařství - Evropa - 20.-21. století * jídla Forma, žánr autobiografie * črty * kuchařské recepty * fotografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 929 - Biografie MDT 641/642 , 641/642-051 , 641.55 , (4) , (437.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla.Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1