Počet záznamů: 1  

Moje cesta k Michelinu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pospíšil, Pavel, 1944- - Autor
    218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7585-686-9
    Kontrast
     Pospíšil, Pavel, 1944-
    20.-21. století
     kuchaři  gastronomie  kuchařství  jídla
     autobiografie  črty  kuchařské recepty  fotografie
    SignaturaC 384.633
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Moje cesta k Michelinu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 384.633   

    Údaje o názvuMoje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / Pavel Pospíšil
    Záhlaví-jméno Pospíšil, Pavel, 1944- (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2018
    Fyz.popis218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7585-686-9
    Číslo nár. bibl.cnb003064403
    Edice Kontrast (Dobrovský)
    Předmět.hesla Pospíšil, Pavel, 1944- * 20.-21. století * kuchaři - Česko - 20.-21. století * gastronomie - Evropa - 20.-21. století * kuchařství - Evropa - 20.-21. století * jídla
    Forma, žánr autobiografie * črty * kuchařské recepty * fotografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    929 - Biografie
    MDT 641/642 , 641/642-051 , 641.55 , (4) , (437.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Moje cesta k Michelinu
    64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla.Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.