Počet záznamů: 1  

Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Krofta, Karel, 1950- - Autor
    Vydání: první - 24 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
    ISBN 978-80-86836-16-4
    Certifikovaná metodika
     chmel  zpracování zemědělských produktů  sušení  chemická analýza  agrochemie
     certifikované metodiky
    SignaturaC 382.594
    Umístění 633.8 - Léčivé rostliny. Kořeninové rostliny
    Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 382.594   

    Údaje o názvuHodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí / Karel Krofta a kol.
    Záhlaví-jméno Krofta, Karel, 1950- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání: první
    Nakladatel[Žatec] : Chmelařský institut s.r.o. ; V Praze : Česká zemědělská univerzita, Technická fakulta, katedra zemědělských strojů, [2017]
    Copyright©2017
    Fyz.popis24 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
    ISBN978-80-86836-16-4
    Číslo nár. bibl.cnb003020456
    Edice Certifikovaná metodika (Chmelařský institut)
    Poznámky100 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Předmět.hesla chmel * zpracování zemědělských produktů * sušení * chemická analýza * agrochemie
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT 633.791 , 631.56 , 66.047 , 543 , 63:54 , (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru633.8 - Léčivé rostliny. Kořeninové rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.