Počet záznamů: 1  

Kulinářské cesty po České republice

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     James, Dominic - Autor
    Rozšířené vydání - 657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm
    ISBN 978-80-906245-3-5
      Kodras, Ondřej - Fotograf   Kulhavá, Iveta, - Fotograf   Fischerová, Ester, - Spolupracovník   Jindřichová, Markéta - Spolupracovník
     jídla  restaurace  pohostinská zařízení  gastronomie
     Česko
     průvodce  kuchařské recepty
    SignaturaC 381.049
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 381.049   

    Údaje o názvuKulinářské cesty po České republice / autor Dominic James Holcombe ; fotografie Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá ; spoluautoři Ester Fischerová, Markéta Jindřichová
    Záhlaví-jméno James, Dominic (Autor)
    Údaje o vydáníRozšířené vydání
    NakladatelPraha : Sand Dune, 2018
    Fyz.popis657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm
    ISBN978-80-906245-3-5
    Číslo nár. bibl.cnb003011310
    Dal.odpovědnost Kodras, Ondřej (Fotograf)
    Kulhavá, Iveta, 1988- (Fotograf)
    Fischerová, Ester, 1992- (Spolupracovník)
    Jindřichová, Markéta (Spolupracovník)
    Předmět.hesla jídla - Česko * restaurace - Česko * pohostinská zařízení - Česko * gastronomie - Česko * Česko - reálie
    Forma, žánr průvodce * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 640.43 , 640 , 641/642 , 913(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Druh dok.KNIHY
    Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.