Počet záznamů: 1  

Udíme, nasolujeme, sušíme

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Turan, Turan T. - Autor
    224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-191-2
      Moravcová, Stanislava, - Překladatel
     konzervování masa  nakládání masa  sušení potravin  uzení
     příručky  kuchařské recepty  obrazové publikace
    SignaturaB 56.000
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Udíme, nasolujeme, sušíme
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.000   

    Unifikovaný název Smoking, curing & drying. Česky
    Údaje o názvuUdíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan
    Záhlaví-jméno Turan, Turan T. (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [2016]
    Copyright©2016
    Fyz.popis224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-191-2
    Číslo nár. bibl.cnb002841510
    PoznámkyZ angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel)
    Předmět.hesla konzervování masa * nakládání masa * sušení potravin * uzení
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4:637.5 , 637.5.035 , 641.447 , 664.8.035.3 , (035) , (083.12) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Udíme, nasolujeme, sušíme
    Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.