Počet záznamů: 1  

Gastronomický rádce od A do Ž

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
    Vydání první - 527 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-87431-34-4
     gastronomie  kuchařství  výživa člověka  potraviny  jídla
     příručky  výkladové slovníky
    SignaturaC 363.996
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.996   

    Údaje o názvuGastronomický rádce od A do Ž : 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... / Jaroslav Vašák
    Záhlaví-jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelVendryně : Nakladatelství Beskydy, 2015
    Fyz.popis527 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-87431-34-4
    Číslo nár. bibl.cnb002724304
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * výživa člověka * potraviny * jídla
    Forma, žánr příručky * výkladové slovníky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 613.2 , 663/664 , 641.55 , (035) , (038.072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyšší úroveň. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.