Počet záznamů: 1  

Základy makrobiotiky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Aihara, Herman, 1920-1998 - Autor
    Olomouc : Anag, c2010 - 199 s. : il.
    ISBN 978-80-7263-543-6
     makrobiotika  nutriční hodnota potravin
     příručky
    SignaturaC 338.241
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Základy makrobiotiky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 338.241   

    Údaje o názvuZáklady makrobiotiky / Herman Aihara ; redigoval Carl Ferré
    Záhlaví-jméno Aihara, Herman, 1920-1998 (Autor)
    Vyd.údajeOlomouc : Anag, c2010
    Fyz.popis199 s. : il.
    ISBN978-80-7263-543-6
    Číslo nár. bibl.cnb002091301
    OriginálBasic macrobiotics
    Předmět.hesla makrobiotika * nutriční hodnota potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 641.1 , 613.261 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Základy makrobiotiky
    Kniha Základy makrobiotiky je určena všem, kteří by se chtěli o makrobiotice dozvědět základní informace. Autor Herman Aihara nabízí pohled na zdraví a nemoc z hlediska makrobiotiky, zabývá se zdrojem živin a potravinami vhodnými pro makrobiotickou stravu. V knize Základy makrobiotiky nechybí ani pojednání o historii makrobiotiky a teorii JIN a JANG. Autor také poradí, jak s makrobiotikou správně začít a jak poznat, že je člověk vyvážený. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.