Počet záznamů: 1  

Udírny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vlk, Václav, 1943- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 109 s. : il. (převážně barev.), plány ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-1828-6 (brož.)
     udírny  zahradní grily  zahradní krby  uzení
     příručky
    SignaturaC 327.022
    Umístění 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Udírny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 327.022   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 327.022 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 327.022 SV   

    Údaje o názvuUdírny : [konstrukce, stavba, uzení] / Václav Vlk
    Záhlaví-jméno Vlk, Václav, 1943- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2007
    Fyz.popis109 s. : il. (převážně barev.), plány ; 24 cm
    ISBN978-80-247-1828-6 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001723212
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla udírny * zahradní grily * zahradní krby * uzení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt697 - Vytápění, větrání, klimatizace
    MDT 637.523.38 , 697.243.3 , 683.93 , 664.8.035.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Druh dok.KNIHY
    Udírny
    Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o typech udíren, jejich konstrukcích, vnějším i vnitřním uspořádání. V knize najde přínosné návody jak si takovou udírnu postavit, a to včetně materiálů, stavebních postupů, bezpečnostních pokynů a rad i řešení optimálního umístnění v zahradě. Vyvrcholením díla je pak vlastní uzení a konzumace. Čtenář se poučí o tom, co to vlastně uzení je, že se nejedná jenom o amatérské douzování, jaké jsou problémy při uzení, co a jak je možno udit a získá celou řadu nových receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.