Počet záznamů: 1  

Odborná nauka pro řezníky a uzenáře

  1. C 388.627
    Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl. -- Vydání obou knih 3. -- Tábor : OSSIS, 2019. -- ISBN : 978-80-86659-58-9 (vázáno).
    Tašl, Josef. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře. Tašl, Josef. Receptář
    řeznictví * uzenářství * potravinářská technologie * porážka zvířat * zpracování živočišných produktů * zpracování masa * masné výrobky * uzeniny * učebnice středních škol * kuchařské recepty
    637.5. 637.523. 663/664. 637.513. 637.03. 637.5.03. 637.5+664.91/.95. (075.3). (083.12)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.