Počet záznamů: 1  

Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek

  1. C 365.723
    Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek / V. Žlábek, D. Červený, R. Grabic, J. Turek, T. Randák. -- 1. vydání. -- Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014. -- (Edice Metodik. Technologická řada ; 157). -- ISBN : 978-80-7514-021-0 (brožováno).
    Červený, Daniel, 1982-. Grabic, Roman, 1970-. Turek, Jan, 1979-. Randák, Tomáš, 1975-. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
    analýza vody * vodní toxikologie * hygiena potravin * rybí maso * znečištění povrchových vod * certifikované metodiky
    543.3. 574.64. 614.31. 637.56. 504.5:502.51. (083.744)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.