Počet záznamů: 1  

Oceňování podniku

  1. SYSm0191750
    LBL
      
    01176nam-a2200349-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240428212424.7
    007
      
    ta
    008
      
    011015s2001----xr-a---e------001-0-cze--
    015
      
    $a cnb001025226
    020
      
    $a 80-7179-529-1 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)51191019
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 657 $x Účetnictví $2 Konspekt $9 4
    080
      
    $a 657.92 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kislingerová, Eva, $d 1950- $7 ja20020079764 $4 aut
    245
    10
    $a Oceňování podniku / $c Eva Kislingerová
    250
      
    $a 2., přeprac. a dopl. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b C.H. Beck, $c 2001
    300
      
    $a xvi, 367 s. : $b il. ; $c 24 cm
    490
    1-
    $a C.H. Beck pro praxi
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Druhé, podstatně přepracované a doplněné vydání této úspěšné publikace si klade za cíl seznámit čtenáře s tématem, které má v podnikové ekonomice, respektive ve finanční teorii, zastřešující charakter. Hlavní akcent je přitom kladen na modely diskontu cash flow, které i v dnešní podnikové sféře nabízejí největší praktickou využitelnost. Inspirativní mohou být zejména zařazené příklady, jejichž součástí je i objasnění základních faktorů ovlivňujících hodnotu podniku a uvedení některých možností jejího řízení. Samostatná pozornost je věnována otázkám analýzy finanční situace. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788071795292 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a oceňování podniků $7 ph137913 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    830
    -0
    $a C.H. Beck pro praxi
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:56b8b150-2d7e-11e2-a8e5-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.