Počet záznamů: 1  

Modelování akustických vlastností poškozeného vokálního traktu člověka se zaměřením na predikci změny hlasové kvality

  1. SYSm0167079
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200917075511.2
    007
      
    ta
    008
      
    060802s2006----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001657885
    020
      
    $a 80-01-03502-6
    035
      
    $a (OCoLC)85550575
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    072
    -7
    $a 612 $x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie $9 14 $2 Konspekt
    080
      
    $a 534.7 $2 MRF
    080
      
    $a 612.7 $2 MRF
    080
      
    $a 616.2 $2 MRF
    100
    1-
    $a Vampola, Tomáš, $d 1961- $7 ntka174263 $4 aut
    245
    10
    $a Modelování akustických vlastností poškozeného vokálního traktu člověka se zaměřením na predikci změny hlasové kvality = $b Modeling of acoustical characteristics of faulty human vocal tract due to prediction of the voice quality changes / $c Tomáš Vampola
    246
    11
    $a Modeling of acoustical characteristics of faulty human vocal tract due to prediction of the voice quality changes
    260
      
    $a V Praze : $b České vysoké učení technické, $c 2006
    300
      
    $a 24 s. : $b il. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Habilitační přednášky ; $v 15/2006
    500
      
    $a Nad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta strojní
    500
      
    $a Anglický souhrn
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    -7
    $a biomechanika $7 ph118914 $2 czenas
    650
    -7
    $a fonace $7 ph134784 $2 czenas
    650
    -7
    $a hlas $7 ph120748 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 fd133597 $2 czenas
    710
    2-
    $a České vysoké učení technické v Praze. $b Strojní fakulta $7 ko20010093670 $4 oth
    830
    -0
    $a Habilitační přednášky ; $v 15/2006
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.