Počet záznamů: 1
SYS m0136281 LBL 01291nam-a2200349-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240420211955.6 007 tu 008 010717s2001----xr-af--e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb001004316 020 $a 80-86136-93-0 $q (brož.) : $c Kč 85,00 035 $a (OCoLC)50340305 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55:637.54'65 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Roubínek, Zdeněk $7 jn20010309131 $4 aut 245 10
$a Kuchařka : $b kuře rychle - chutně - zdravě / $c Zdeněk Roubínek ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek 246 3-
$a Kuchařka - Kuře rychle, chutně, zdravě 246 13
$a Kuře rychle - chutně - zdravě 260 $a České Budějovice : $b Dona, $c 2001 300 $a 158 s., [8] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 20 cm 520 3-
$a Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživová hodnota a nízký obsah tuků. Další důležitou předností je rychlá a poměrně snadná příprava kuřecích pokrmů. Do této kuchařky jsem zařadil recepty, které nedají příliš mnoho práce, nejsou technologicky náročné a vyhovují našemu českému naturelu. Receptury jsou psány pro 4 osoby. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086136936 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU 650 07
$a kuřecí jídla $7 ph115042 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Martenek, Miloslav, $d 1933- $7 jn20000401735 $4 ill 700 1-
$a Doležal, Vladimír, $d 1952- $7 jn19981000720 $4 pht 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1