Počet záznamů: 1  

Běhání

  1. SYSm0021121
    LBL
      
    04039nam-a2201021-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222102030.8
    007
      
    ta
    008
      
    990928s1999----xr-af--d-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000738853
    020
      
    $a 80-7169-858-X $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)84978238
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 796 $x Sport. Hry. Tělesná cvičení $2 Konspekt $9 20
    080
      
    $a 796.422 $2 MRF
    080
      
    $a 796.015 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Tvrzník, Aleš, $d 1969- $7 xx0020146 $4 aut
    245
    10
    $a Běhání : $b od joggingu po maraton / $c Aleš Tvrzník, Libor Soumar
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada, $c 1999
    300
      
    $a 113 s., [6] s barev. obr. příl. : $b il. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Tabulky
    500
      
    $a Marginálie
    520
    3-
    $a V příručce je podrobně rozepsáno, jak se postupně od kondičního běhu přes výkonnostní dá dopracovat až po běh maratonský. Dozvíme se, jaký má vliv běhání na naše tělo, jak se připravit (oblečení, obuv), rozcvičit a trénovat, včetně doplňkových sportů (cyklistika, lyžování, bruslení...). V přehledných tabulkách, rozdělených pro začátečníky a vrcholové běžce, se dozvíme, jak často a jak intenzivně se běhu věnovat. Poslední kapitola je věnovaná výživě a pitnému režimu běžce. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788071698586 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a běh $7 ph119070 $2 czenas
    650
    07
    $a sportovní trénink $7 ph125957 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Soumar, Libor, $d 1969- $7 xx0009808 $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:3cc44fe0-6105-11e9-ace0-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.