Počet záznamů: 1  

100 a 1 jídel z mletého masa

  1. SYSm0002767
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108105835.1
    007
      
    ta
    008
      
    000405s1980----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000300721
    035
      
    $a (OCoLC)40078396
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    100
    1-
    $a Kosek, Oldřich $7 jk01061930 $4 aut
    245
    10
    $a 100 a 1 jídel z mletého masa
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1980
    300
      
    $a 151 s.
    520
    3-
    $a Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa a zbytků. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky,hamburgry,toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)40078396&nbn=cnb000300721 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a maso $7 ph122657 $2 czenas
    650
    -7
    $a vaření $7 ph126998 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0495a320-81eb-11e3-a606-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.