Počet záznamů: 1
100 a 1 jídel z mletého masa
SYS m0002767 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108105835.1 007 ta 008 000405s1980----xr------------------cze-- 015 $a cnb000300721 035 $a (OCoLC)40078396 040 $a CBA001 $b cze 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Kosek, Oldřich $7 jk01061930 $4 aut 245 10
$a 100 a 1 jídel z mletého masa 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1980 300 $a 151 s. 520 3-
$a Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa a zbytků. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky,hamburgry,toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)40078396&nbn=cnb000300721 $2 Národní knihovna ČR 650 -7
$a maso $7 ph122657 $2 czenas 650 -7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0495a320-81eb-11e3-a606-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1