Počet záznamů: 1  

99 specialit sovětské kuchyně

  1. SYSm0002724
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108100947.3
    007
      
    ta
    008
      
    990322s1980----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000394626
    035
      
    $a (OCoLC)85271014
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    245
    00
    $a 99 specialit sovětské kuchyně / $c [uspořádala Alena Vlčková ; ilustroval Oldřich Jelínek]
    246
    3-
    $a Devadesát devět specialit sovětské kuchyně
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Lidové nakladatelství, $c 1980
    300
      
    $a 159 s. : $b il.
    520
    3-
    $a Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85271014&nbn=cnb000394626 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a vaření $7 ph126998 $2 czenas
    651
    -7
    $a Sovětský svaz $7 ge128583
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Jelínek, Oldřich, $d 1930- $7 jn19990209308 $4 ill
    700
    1-
    $a Vlčková, Alena, $d 1942-2011 $7 jk01150144 $4 com
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:fab53370-5756-11e3-ac69-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.