Počet záznamů: 1  

... neb mrtví jsouce hanby nedojdeme

  1. SYSm0000120
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108102212.2
    008
      
    050228s1963-xr------r-----------cze-d
    015
      
    $a cnb000475563
    035
      
    $a (OCoLC)85340385
    040
      
    $a ABD001 $b cze $c ABD001
    041
    1-
    $a cze $h rus
    072
    -7
    $a 821.161.1 $x Ruská literatura $2 Konspekt $9 25
    100
    1-
    $a Baklanov, Grigorij Jakovlevič, $d 1923-2009 $7 jn20000600618 $4 aut
    245
    14
    $a ... neb mrtví jsouce hanby nedojdeme / $c Grigorij Baklanov ; [z ruského originálu přeložil a poznámku o autorovi napsal Jan Zábrana ; ilustroval Karel Toman]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Československý spisovatel, $c 1963
    300
      
    $a 100 s. : $b čb. il.
    490
    1-
    $a Edice ilustrovaných novel ; $v Sv. 93
    520
    3-
    $a Prostě a věcně psaná novela autora úspěšného románu Píď země soustřeďuje pozornost k problému mravní velikosti a nedostatečnosti vojáka v druhé světové válce. Její hrdina, kapitán Iščenko, selže v rozhodující chvíli, zbaběle uteče od svých lidí, které byl povinen buď zachránit, nebo s nimi zemřít. Pozdě poznává, že sláva člověka přežívá jeho smrt, ale ze zbabělce ani smrt nesmyje hanbu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85340385&nbn=cnb000475563 $2 Národní knihovna ČR
    655
    -7
    $a ruské prózy $7 fd133319 $2 czenas
    700
    1-
    $a Zábrana, Jan, $d 1931-1984 $7 jz8001457 $4 trl
    700
    1-
    $a Toman, Karel, $d 1931-2000 $7 jk01132614 $4 ill
    765
    0-
    $t Mertvyje sramu ně imut
    830
    -0
    $a Edice ilustrovaných novel
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:7ceb95f0-21dd-11e3-a5bb-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.