Počet záznamů: 1  

Dietní vaření

  1. SYS1263034
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108135638.7
    008
      
    050723s1949----xr-----f------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb000675738
    040
      
    $a ABA009 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641 $2 MRF
    100
    1-
    $a Gjuričová, Jiřina, $d 1908- $7 jk01032453 $4 aut
    245
    10
    $a Dietní vaření / $c Jiřina Gjurićová ; předml. [naps.] Josef Charvát
    260
      
    $a Praha : $b Rada žen : $c 1949 $b Ústř. čs. hospodyň, [distributor],
    300
      
    $a 203 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Knihy pro ženy ; $v sv. 6
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Význam jednotlivých složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Dietní vaření. Některá jeho všeobecná pravidla. Diety: tekuté,kašovité,přichorobáchtrávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a oběhu krevního, ústrojí močového, chorobách krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Dietnípředpisy.Obsahjednotlivýchsoučástek stravy v normálním množství a změny při různých dietách. Podávání jídla nemocnému. Věcný rejstřík. Literatura. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)14670262&nbn=cnb000675738 $2 NKP
    650
    04
    $a výživa člověka
    650
    04
    $a dieta
    650
    04
    $a nemoci
    650
    04
    $a příprava pokrmu
    650
    04
    $a vaření
    830
    -0
    $a Knihy pro ženy
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:54932970-f094-11ed-aed9-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.