Počet záznamů: 1
Dietní vaření
SYS 1263034 LBL 00000nam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108135638.7 008 050723s1949----xr-----f------001-0-cze-d 015 $a cnb000675738 040 $a ABA009 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641 $2 MRF 100 1-
$a Gjuričová, Jiřina, $d 1908- $7 jk01032453 $4 aut 245 10
$a Dietní vaření / $c Jiřina Gjurićová ; předml. [naps.] Josef Charvát 260 $a Praha : $b Rada žen : $c 1949 $b Ústř. čs. hospodyň, [distributor], 300 $a 203 s. : $b il. 490 1-
$a Knihy pro ženy ; $v sv. 6 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Význam jednotlivých složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Dietní vaření. Některá jeho všeobecná pravidla. Diety: tekuté,kašovité,přichorobáchtrávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a oběhu krevního, ústrojí močového, chorobách krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Dietnípředpisy.Obsahjednotlivýchsoučástek stravy v normálním množství a změny při různých dietách. Podávání jídla nemocnému. Věcný rejstřík. Literatura. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)14670262&nbn=cnb000675738 $2 NKP 650 04
$a výživa člověka 650 04
$a dieta 650 04
$a nemoci 650 04
$a příprava pokrmu 650 04
$a vaření 830 -0
$a Knihy pro ženy 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:54932970-f094-11ed-aed9-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1