Počet záznamů: 1  

Analytisches Nachschlagewerk für die Qualitätskontrolle von Lebensmitteln

  1. SYS1247459
    LBL
      
    01023nam-a2200301-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230810141105.8
    007
      
    ta
    008
      
    170904s1952----gw------------------ger-d
    020
      
    $q (vázáno)
    040
      
    $a BOD008 $b cze $d CBA001 $e rda
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a 664 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a 614.31 $2 MRF
    245
    10
    $a Analytisches Nachschlagewerk für die Qualitätskontrolle von Lebensmitteln. $n Band 1, $p Brüh-, Koch- und Rohwurst mit Grundrezepturen und Kommentaren / $c [von Franz Meurer]
    264
    -1
    $a Leipzig : $b Fachbuchverlag GMBH, $c 1952
    300
      
    $a 160 stran
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $a kvalita potravin $7 ph135653 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.