Počet záznamů: 1
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
SYS 1229858 LBL 01630nam-a2200469-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230719065751.1 007 ta 008 230424s2023----xr-ab--e------001-0-cze-d 015 $a cnb003518174 020 $a 978-80-88244-31-8 $q (vázáno) : $c Kč 699.00 035 $a (OCoLC)1381703651 040 $a KLG001 $b cze $e rda 043 $a e-xr--- 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.56-027.541 $2 MRF 080 $a 641.56(=162.3) $2 MRF 080 $a 641.56(=1:437.32) $2 MRF 080 $a 641.56(=1:437.33) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Pospěchová, Petra, $d 1978- $7 xx0078593 $4 aut 245 10
$a Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : $b regionální kuchařka / $c Petra Pospěchová 246 30
$a Regionální kuchařka 250 $a Druhé vydání 264 -1
$a Praha : $b Smart Press, $c 2023 300 $a 315 stran : $b barevné ilustrace, mapy ; $c 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Terminologický slovník 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788088244318 $2 NKP 650 07
$a regionální jídla $z Česko $7 ph933251 $2 czenas 650 07
$a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas 650 07
$a moravská jídla $7 ph115349 $2 czenas 650 07
$a slezská jídla $7 ph214602 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 787 08
$i Název prvního vydání: $a Pospěchová, Petra $b Vyd. 1. $h 280 s. $z 978-80-87049-65-5 (váz.) $t Regionální kuchařka $d Praha : Smart Press, 2013 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1