Počet záznamů: 1  

Low carb pečení

  1. SYS1128540
    LBL
      
    01348nam-a2200373-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230527043229.3
    007
      
    ta
    008
      
    220509s2022----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb003420515
    020
      
    $a 978-80-271-3561-5 $q (brožováno) : $c Kč 369,00
    035
      
    $a (OCoLC)1335741818
    040
      
    $a BOA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.56:547.454-021.146.4 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:664.6 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Ruchser, Diana $7 mzk20221150608 $4 aut
    240
    10
    $a Low carb baking. $l Česky
    245
    10
    $a Low carb pečení : $b chléb, housky, bagety : 55 kreativních receptů s nízkým obsahem sacharidů / $c Diana Ruchser ; z německého originálu Low carb baking ... přeložila Eva Hermanová
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2022
    300
      
    $a 142 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a 55 jednoduchých low carb receptů, včetně praktických tipů a jednoduchých receptů na pečivo s různými alternativami obilné mouky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027135615 $2 Městská knihovna v Praze
    650
    07
    $a nízkosacharidová dieta $7 ph923476 $2 czenas
    650
    07
    $a pečivo $7 ph115724 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Hermanová, Eva $7 xx0065588 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.