Počet záznamů: 1
SYS 1094605 LBL 02106nam-a2200553-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222105957.4 007 ta 008 211104s2021----xr-ac--e------000-0-cze-- 015 $a cnb003328776 020 $a 978-80-242-7617-5 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1310112389 040 $a ZLG001 $b cze $d CBA001 $e rda 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641/642(091) $2 MRF 080 $a 395 $2 MRF 080 $a 641/642-051 $2 MRF 080 $a (048.8) $2 MRF 080 $a (047.53) $2 MRF 100 1-
$a Špaček, Ladislav, $d 1949- $7 jn20000402870 $4 aut 245 10
$a Etiketa stolování : $b o dobrých mravech a dobrém jídle / $c Ladislav Špaček 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Euromedia Group, a.s., $c 2021 300 $a 362 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 26 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Universum 500 $a Podnázev na obálce: recepty nejznámějších českých šéfkuchařů 504 $a Obsahuje bibliografii 520 3-
$a Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024276175 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a dějiny gastronomie $7 ph484339 $2 czenas 650 07
$a etiketa $7 ph125923 $2 czenas 650 07
$a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas 650 07
$a kuchaři $7 ph305445 $2 czenas 655 -7
$a monografie $7 fd132842 $2 czenas 655 -7
$a rozhovory $7 fd133303 $2 czenas 830 -0
$a Universum (Euromedia Group) 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1