Počet záznamů: 1
Domácí zpracování zvěřiny
SYS 1071961 LBL 01594nam-a2200469-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20210721014342.4 007 ta 008 210510s2021----xr-a---e------000-0-cze-d 015 $a cnb003328462 020 $a 978-80-7541-239-3 $q (brožováno) : $c Kč 249.00 035 $a (OCoLC)1267679773 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt 080 $a 637.55 $2 MRF 080 $a 637.5.03 $2 MRF 080 $a 334.714 $2 MRF 080 $a 641.55:637.55 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Bothe, Carsten, $d 1966- $7 xx0044012 $4 aut 240 10
$a Wildverwertung praktisch. $l Česky 245 10
$a Domácí zpracování zvěřiny : $b výbava, bourání, recepty / $c Carsten Bothe 250 $a České vydání první 264 -1
$a Praha : $b Vašut, $c 2021 300 $a 87 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová 520 3-
$a Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075412393 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU 650 07
$a zvěřina $7 ph305441 $2 czenas 650 07
$a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas 650 07
$a domácí výroba $7 ph205440 $2 czenas 650 07
$a zvěřinová jídla $7 ph116792 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Kavinová, Alice $7 xx0041141 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1