Počet záznamů: 1  

Domácí zpracování zvěřiny

  1. SYS1071961
    LBL
      
    01594nam-a2200469-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210721014342.4
    007
      
    ta
    008
      
    210510s2021----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003328462
    020
      
    $a 978-80-7541-239-3 $q (brožováno) : $c Kč 249.00
    035
      
    $a (OCoLC)1267679773
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 637.55 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.03 $2 MRF
    080
      
    $a 334.714 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:637.55 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Bothe, Carsten, $d 1966- $7 xx0044012 $4 aut
    240
    10
    $a Wildverwertung praktisch. $l Česky
    245
    10
    $a Domácí zpracování zvěřiny : $b výbava, bourání, recepty / $c Carsten Bothe
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vašut, $c 2021
    300
      
    $a 87 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová
    520
    3-
    $a Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075412393 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    07
    $a zvěřina $7 ph305441 $2 czenas
    650
    07
    $a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas
    650
    07
    $a domácí výroba $7 ph205440 $2 czenas
    650
    07
    $a zvěřinová jídla $7 ph116792 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kavinová, Alice $7 xx0041141 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.