Počet záznamů: 1
Domácí zabijačka
SYS 0995936 LBL 02504nam-a2200709-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240427005205.2 007 ta 008 201208s2021----xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb003275084 020 $a 978-80-7541-240-9 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1237098127 040 $a BOA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24 080 $a 637.513.11 $2 MRF 080 $a 637.5'64 $2 MRF 080 $a 641.55:637.5'64 $2 MRF 080 $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF 080 $a 637.521.47 $2 MRF 080 $a 637.525.3 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Bothe, Carsten, $d 1966- $7 xx0044012 $4 aut 240 10
$a Hausschlachtung. $l Česky 245 10
$a Domácí zabijačka : $b klobásy, šunka, pečeně, huspenina / $c Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová 250 $a České vydání první 264 -1
$a Praha : $b Vašut, $c 2021 300 $a 135 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 520 3-
$a Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075412409 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU 650 07
$a domácí zabijačka $7 ph137939 $2 czenas 650 07
$a vepřové maso $7 ph137713 $2 czenas 650 07
$a masné výrobky $7 ph122655 $2 czenas 650 07
$a klobásy $7 ph879456 $2 czenas 650 07
$a šunka $7 ph968535 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Kavinová, Alice $7 xx0041141 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1