Počet záznamů: 1  

Chemie potravin

  1. SYS0978015
    LBL
      
    01425nam-a2200349-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231228105453.0
    007
      
    ta
    008
      
    060328s2006----xr-a---d-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001649060
    020
      
    $a 80-7013-435-6 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)85167228
    040
      
    $a BOA01 $b cze $d OLA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    100
    1-
    $a Odstrčil, Jaroslav $7 jn20010309009 $4 aut
    245
    10
    $a Chemie potravin / $c Jaroslav Odstrčil, Milada Odstrčilová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Brno : $b Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, $c 2006
    300
      
    $a 164 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 30 cm
    500
      
    $a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
    520
    3-
    $a Učební text pro studijní obor nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070134351 $2 Web obalkyknih.cz
    521
    8-
    $a Pro zdravotnické školy, specializační studium, LF
    650
    07
    $a potravinářská chemie $7 ph115834 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice středních škol $7 fd133771 $2 czenas
    700
    1-
    $a Odstrčilová, Milada, $d 1949- $7 mzk2006337452 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.