Počet záznamů: 1
SYS 0893303 LBL 01306nam-a2200421-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200408002112.7 007 ta 008 140327s2014----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002576623 020 $a 978-80-7391-802-6 $q (váz.) 035 $a (OCoLC)879565564 040 $a OLA001 $b cze 041 1-
$a cze $h dut 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 637.5'62 $2 MRF 080 $a 641.55: 637.5 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Polman, Marcus $7 ola2014814637 $4 aut 245 10
$a Dokonalý steak : $b co potřebujete vědět o přípravě steaků / $c Marcus Polman 260 $a [Praha] : $b Slovart, $c 2014 300 $a 176 s. : $b barev. il. ; $c 22 cm 500 $a Přeloženo z holandštiny? 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073918026 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a hovězí maso $7 ph137712 $2 czenas 650 07
$a steaky $7 ph815217 $2 czenas 650 07
$a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1