SYS | | 0884925 |
LBL | | 01411nam-a2200409-i-4500 |
003 | | CZ-CbJVK |
005 | | 20230510081449.4 |
007 | | ta |
008 | | 191021s2019----xr-a---e------000-0-cze-d |
015 | | $a cnb003148701 |
020 | | $a 978-80-264-2698-1 $q (vázáno) : $c Kč 399.00 |
035 | | $a (OCoLC)1130253558 |
040 | | $a KLG001 $b cze $e rda |
072 | -7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt |
080 | | $a 641.4 $2 MRF |
080 | | $a (035) $2 MRF |
100 | 1- | $a Procházková, Kamila $7 xx0174360 $4 aut |
245 | 10 | $a Domácí špajzka / $c Kamila Procházková |
246 | 30 | $a Sto receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek |
250 | | $a 1. vydání |
264 | -1 | $a Brno : $b CPress, $c 2019 |
300 | | $a 307 stran : $b barevné ilustrace ; $c 23 cm |
336 | | $a text $b txt $2 rdacontent |
336 | | $a statický obraz $b sti $2 rdacontent |
337 | | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
500 | | $a Obálkový podnázev: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek |
520 | 3- | $a Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788026426981 $2 Městská knihovna v Praze |
650 | 07 | $a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas |
655 | -7 | $a příručky $7 fd133209 $2 czenas |
910 | | $a CBA001 |
FMT | | BK |