Počet záznamů: 1  

Po italsku do hubky

  1. SYS0876129
    LBL
      
    01291nam-a2200361-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240515222443.6
    007
      
    ta
    008
      
    190916s2019----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003132605
    020
      
    $a 978-80-204-5424-9 $q (vázáno) : $c Kč 299.00
    035
      
    $a (OCoLC)1199990167
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.568(450) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a (0:82-321.5) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kučíková, Marta $7 xx0218673 $4 aut
    245
    10
    $a Po italsku do hubky / $c Marta Kučíková ; ilustrace Ivona Knechtlová
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Mladá fronta, $c 2019
    300
      
    $a 234 stran : $b ilustrace ; $c 19 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obálkový podnázev: pár receptů a laskavých drbů z italského podhůří
    520
    3-
    $a Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty čili paprikového blaha? Proč nedostanete v italském baru na talíř lasagne, ale něco zcela jiného? Jakou tajnou ingredienci přidává pravá echt italská hospodyně do svého lahodného houbového rizota? Jak se připravuje ragú a proč ho domorodci nenazývají boloňskou omáčkou? Co tvoří správný základ pravé horské carbonary? Proč se nazývá tradiční nefalšované podhorské tiramisu afrodisiakem? A jak ho připravit i v ovocné variantě? Co myslíte, jaké těstoviny milují italské děti, vybíraví muži, ženy v krizi i nekrizi, postarší štramandy i se svými fešáky, notabene tedy celý národ italský? A proč mají přívlastek udobřující? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více s laskavými drby a kupou typických receptů z italského dolomitského podhůří určených jak pro vařící a kuchařící nadšence, tak pro čistě nevařící praktiky, vám s přívětivostí, špetkou humoru a radostí prozradí Marta Kučíková, oblíbená autorka bestsellerů Italské jednohubky a Italské dvojhubky, žijící v této oblasti již šestnáct let. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788020454249 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a italská jídla $7 ph114806 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a humoristické příběhy $7 fd132430 $2 czenas
    700
    1-
    $a Knechtlová, Ivona $7 xx0219266 $4 ill
    787
    08
    $i Z cyklu: $t Italské postřehy $g 3
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.