Počet záznamů: 1
SYS 0867388 LBL 01818nam-a2200481-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240421211357.6 007 ta 008 190610s2019----xr-a---e------000-0-cze-d 015 $a cnb003103340 020 $a 978-80-906852-3-9 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1111949782 040 $a KLG001 $b cze $e rda 072 -7
$a 631 $x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie $2 Konspekt $9 24 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641.4 $2 MRF 080 $a 631.563.9 $2 MRF 080 $a 631.147:502.131.1 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 245 00
$a Uchovávání úrody : $b tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle / $c editorka: Eva Hauserová 264 -1
$a Brno : $b Permakultura (CS), $c 2019 300 $a 82 stran : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ; $v svazek 11 520 3-
$a Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou, jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce, a řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090685239 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas 650 07
$a skladování zemědělských plodin $7 ph151466 $2 czenas 650 07
$a permakultura $7 ph616543 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Hauserová, Eva, $d 1954-2023 $7 jk01040194 $4 edt 830 -0
$a Klíč k soběstačnosti ; $v 11 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1