Počet záznamů: 1
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
SYS 0863539 LBL 02504nam-a2200685-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20190726072813.6 007 ta 008 190416s2019----xr-ach-d-p----001-0-cze-- 015 $a cnb003092203 020 $a 978-80-86659-58-9 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1107836745 040 $a ABA001 $b cze $d BOA001 $e rda 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 637.5 $2 MRF 080 $a 637.523 $2 MRF 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a 637.513 $2 MRF 080 $a 637.03 $2 MRF 080 $a 637.5.03 $2 MRF 080 $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF 080 $a (075.3) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Tašl, Josef $7 mzk2013744568 $4 aut 245 10
$a Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; $b Receptář / $c Josef Tašl 250 $a Vydání obou knih 3. 264 -1
$a Tábor : $b OSSIS, $c 2019 300 $a 176 stran : $b ilustrace, portréty, faksimile ; $c 22 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Obsahuje rejstřík 580 $a Reprint Receptáře včetně vlastní titulní stránky: Veselí n. Mor., vlastním nákladem - vytiskl Frant. Tomeček v Bzenci 650 07
$a řeznictví $7 ph128295 $2 czenas 650 07
$a uzenářství $7 ph126965 $2 czenas 650 07
$a potravinářská technologie $7 ph115836 $2 czenas 650 07
$a porážka zvířat $7 ph280627 $2 czenas 650 07
$a zpracování živočišných produktů $7 ph210240 $2 czenas 650 07
$a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas 650 07
$a masné výrobky $7 ph122655 $2 czenas 650 07
$a uzeniny $7 ph138047 $2 czenas 655 -7
$a učebnice středních škol $7 fd133771 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 12
$a Tašl, Josef. $t Odborná nauka pro řezníky a uzenáře 700 12
$a Tašl, Josef. $t Receptář 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1