Počet záznamů: 1  

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

  1. SYS0855504
    LBL
      
    01633nam-a22004817i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240327222421.6
    007
      
    ta
    008
      
    190516s2019----xr-ac--g------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003100362
    020
      
    $a 978-80-7404-316-1 $q (vázáno) : $c Kč 399,00
    035
      
    $a (OCoLC)1127261052
    040
      
    $a OSA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 64 $x Domácí hospodářství $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.56(=162.3) $2 MRF
    080
      
    $a 64 $2 MRF
    080
      
    $a 615.83+615.89 $2 MRF
    080
      
    $a 615.89 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a (084.11) $2 MRF
    100
    1-
    $a Učňová, Michaela $4 aut
    245
    10
    $a Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli / $c Michaela Učňová
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Česká televize, $c 2019
    300
      
    $a 202 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Edice ČT
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Tato kniha vznikla podle divácky oblíbeného pořadu České televize a přináší nejen úspěšné návody a postupy z televizní obrazovky, ale i spoustu tipů a receptů navíc. Naučíte se připravovat kvalitní domácí pokrmy a produkty nezatížené zbytečnou chemií, osvojíte si léty prověřené tipy z domácího lékaře. Upečete si sytý kváskový chléb, aniž byste potřebovali pec. Vyzkoušíte si králíka na medu, švestkové rozpeky nebo nakládaný sýr a možná budete překvapeni, jak jednoduchá jejich příprava ve skutečnosti je. Stejně jako třeba výroba domácí šťávy, protože ovoce bývá stále na dosah, nebo ořechového likéru anebo pampeliškové kávy či doma uvařeného piva. Seznámíte se s tradičními metodami nakládání, kvašení, louhování a konzervace. Dozvíte se mnoho rad z lidového léčitelství, protože bylinky mají stejnou sílu dnes jako před sto lety. Co pomáhá na nachlazení, jak správně provádět Priessnitzův zábal, čím ulevit atopické pokožce anebo co přiložit na namožené svaly. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788074043161 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    07
    $a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas
    650
    07
    $a domácí hospodářství $7 ph119553 $2 czenas
    650
    07
    $a přírodní léčitelství $7 ph135495 $2 czenas
    650
    07
    $a lidové léčitelství $7 ph115998 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a obrazové publikace $7 fd132947 $2 czenas
    830
    -0
    $a Edice České televize
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.