Počet záznamů: 1
SYS 0824493 LBL 01676nam-a22004577i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240508222057.6 007 ta 008 181207s2018----xr-a---g------000-0acze-d 015 $a cnb003064403 020 $a 978-80-7585-686-9 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1085392127 040 $a OSA001 $b cze $e rda 043 $a e-xr--- $a e------ 045 $a x-y- 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 072 -7
$a 929 $x Biografie $2 Konspekt $9 8 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641/642-051 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (4) $2 MRF 080 $a (437.3) $2 MRF 100 1-
$a Pospíšil, Pavel, $d 1944- $7 xx0230327 $4 aut 245 10
$a Moje cesta k Michelinu : $b to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / $c Pavel Pospíšil 264 -1
$a Praha : $b Dobrovský s.r.o., $c 2018 300 $a 218 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Kontrast 520 3-
$a 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla.Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075856869 $2 Městská knihovna v Praze 600 17
$a Pospíšil, Pavel, $d 1944- $7 xx0230327 $2 czenas 648 -7
$a 20.-21. století $7 ch462155 $2 czenas 650 07
$a kuchaři $z Česko $y 20.-21. století $7 ph305445 $2 czenas 650 07
$a gastronomie $z Evropa $y 20.-21. století $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a kuchařství $z Evropa $y 20.-21. století $7 ph115027 $2 czenas 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 655 -7
$a autobiografie $7 fd131855 $2 czenas 655 -7
$a črty $7 fd133977 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 655 -7
$a fotografie $7 fd132277 $2 czenas 830 -0
$a Kontrast (Dobrovský) 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1