Počet záznamů: 1  

Nová pizza

  1. SYS0821365
    LBL
      
    01251nam-a2200385-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200426165308.1
    007
      
    ta
    008
      
    181126s2018----xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003059639
    020
      
    $a 978-80-7390-755-6 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1089715424
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.56(=131.1) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Manfredi, Stefano, $d 1954- $7 xx0229827 $4 aut
    240
    10
    $a New pizza. $l Česky
    245
    10
    $a Nová pizza : $b nová éra světově populárního jídla / $c Stefano Manfredi ; překlad Anna Jančíková
    264
    -1
    $a Praha : $b Dobrovský, $c 2018
    300
      
    $a 247 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Knihy Omega
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073907556 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    650
    07
    $a pizzy $7 ph124081 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Jančíková, Anna $4 trl
    830
    -0
    $a Knihy Omega (Dobrovský)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.