Počet záznamů: 1  

Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně

  1. SYS0810831
    LBL
      
    02237nam-a2200601-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20190722152304.9
    007
      
    ta
    008
      
    180815t20172017xr-ab--f-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb003020459
    020
      
    $a 978-80-86836-15-7 $q (Petr Svoboda ; $q brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)1056248887
    040
      
    $a ABA001 $b cze $e rda
    041
    0-
    $a cze $b cze $b eng
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.791 $2 MRF
    080
      
    $a [631.57+637]-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    100
    1-
    $a Krofta, Karel, $d 1950- $7 xx0089824 $4 aut
    245
    10
    $a Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / $c Karel Krofta, Alexandr Mikyška
    264
    -1
    $a [Žatec] : $b Chmelařský institut s.r.o. ; $a [Praha] : $b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., $c [2017]
    264
    -4
    $c ©2017
    300
      
    $a 24 stran : $b barevné ilustrace, mapy ; $c 22 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Certifikovaná metodika
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    546
      
    $a České a anglické resumé
    550
      
    $a Vydavatel: Petr Svoboda
    650
    07
    $a chmel $7 ph119186 $2 czenas
    650
    07
    $a kvalita zemědělských produktů $7 ph163865 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářská chemie $7 ph115834 $2 czenas
    653
    0-
    $a alfa kyseliny
    655
    -7
    $a certifikované metodiky $7 fd806827 $2 czenas
    700
    1-
    $a Mikyška, Alexandr $7 uzp2009504062 $4 aut
    830
    -0
    $a Certifikovaná metodika (Chmelařský institut)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.