Počet záznamů: 1  

Kulinářské cesty po České republice

  1. SYS0794774
    LBL
      
    01951nam-a2200529-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240406211137.2
    007
      
    ta
    008
      
    180712s2018----xr-abc-e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003011310
    020
      
    $a 978-80-906245-3-5 $q (vázáno)
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr---
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 640.43 $2 MRF
    080
      
    $a 640 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 913(437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (036) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a James, Dominic $7 hka2015875657 $4 aut
    245
    10
    $a Kulinářské cesty po České republice / $c autor Dominic James Holcombe ; fotografie Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá ; spoluautoři Ester Fischerová, Markéta Jindřichová
    250
      
    $a Rozšířené vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Sand Dune, $c 2018
    300
      
    $a 657 stran : $b ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; $c 27 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090624535 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a jídla $z Česko $7 ph114847 $2 czenas
    650
    07
    $a restaurace $z Česko $7 ph116043 $2 czenas
    650
    07
    $a pohostinská zařízení $z Česko $7 ph115775 $2 czenas
    650
    07
    $a gastronomie $z Česko $7 ph120473 $2 czenas
    651
    -7
    $a Česko $x reálie $7 ge128065 $2 czenas
    655
    -7
    $a průvodce $7 fd133154 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kodras, Ondřej $7 hka2015875655 $4 pht
    700
    1-
    $a Kulhavá, Iveta, $d 1988- $7 mzk2018980063 $4 pht
    700
    1-
    $a Fischerová, Ester, $d 1992- $7 ola2014825134 $4 clb
    700
    1-
    $a Jindřichová, Markéta $7 xx0225865 $4 clb
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.