Počet záznamů: 1  

Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie

  1. SYS0785922
    LBL
      
    00531nam-a22001811--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200422174224.1
    007
      
    ta
    008
      
    030918s1956----gw------------------ger--
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 66.098:577.15 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Hirsch, Paul, $d 1885-1955 $7 xx0225086 $4 aut
    245
    10
    $a Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / $c Paul Hirsch
    260
      
    $a Dresden : $b Th. Steinkopff, $c 1956
    300
      
    $a 12, 94 s.
    490
    1-
    $a Technische Fortschrittberichte ; $v 57
    650
    07
    $a potravinářská chemie $7 ph115834 $2 czenas
    650
    07
    $a fermentace $7 ph135618 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    830
    -0
    $a Technische Fortschrittberichte ; $v 57
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.